Розумні купальники для засмаги Sun & Sea

Розумні купальники для засмаги Sun & Sea

Вже не перший рік розумні купальники для засмаги набирають великою популярності. Час запитати себе чому? Що їх так відрізняє від звичайних купальників, які ми звикли з вами купувати? Давайте поринемо у світ цієї чарівної новинки та почнемо розбиратися.

Розумні купальники (купальники з захистом від сонця, купальники SPF) - це модний інноваційний продукт, який поєднує в собі яскраві кольори, сучасні технології для забезпечення захисту шкіри від ультрафіолетового (УФ) випромінювання, комфорт та турботу про ваше здоров'я. Це великий прорив у галузі пляжної моди. Зараз Ви маєте можливість засмагати та не турбуватися про захист вашої шкіри, тому що розумні купальники від Sun & Sea зроблять це за вас.

Що потрібно знати про купальники з SPF від Sun & Sea?

Купальники з захистом від сонця (SPF) виготовлені з дихаючих тканин, що мають вбудований захист від ультрафіолетового випромінювання. Вони блокують шкідливі UVA та UVB промені. При цьому вони не залишають білих слідів на шкірі та забезпечують захист від сонця, як і крем з середнім ступенем захисту. В цих купальниках Ви можете довше перебувати на сонці та не переживати, що обгорите або ваша шкіра почервоніє і почне облазити. Засмагати в цих купальниках потрібно довше, але і засмага буде рівніша. Вони дуже швидко сохнуть.

Який рівень захисту в купальниках SPF Sun & Sea?

Зазвичай позначається як UPF (Ultraviolet Protection Factor). Чим вищий UPF, тим більший захист від сонця. Наприклад, UPF 50 означає, що тільки 1/50 частина ультрафіолетових променів проникає через тканину. Зазвичай розумні купальники мають захист SPF 35 та в інтимних місцях SPF 50.

Які переваги мають розумні купальники Sun & Sea?

  • Зменшує ризик сонячних опіків.
  • Захищає від старіння шкіри, викликаного УФ-випромінюванням.
  • Допомагає запобігти раку шкіри.

Український бренд Sun & Sea пропонує широкий асортимент купальників та одягу з високим UPF.
При виборі купальника з захистом від сонця або розумного купальника, важливо звертати увагу на рівень захисту UPF, якість матеріалів, а також на додаткові функції, які можуть бути корисними для вашого здоров'я та комфорту.